Välkommen till min blogg!

Hej både nya och gamla läsare! Mitt namn är Barbro Torstensson, gift med Lennart sedan 1994. Två pensionärer som bor i en liten stuga ute på landet och som haft fem barn tillsammans, men som mistat tre söner. Ändå, så lycklig över dem som är kvar med oss.

Om min sorg

Nu är det år 2021 och mycket har hänt, bl a har vi fått genomlida en epedemi.

Hoppas att året som kommer blir bättre än det förra. 

För egen del har jag tänkt skriva och få till en bok!

Därför blir det mindre om vårt liv på bloggen och FB o Insta,  som ni kanske förstår. 

Sköt om Er och Ta hand om varandra! 

 

Blank, än så länge. Ett helt år framför oss, vad ska den innehålla?

.Min räddning!

Jag överlevde sorgen med att skriva o kommentera!

När Lars-Ove dog 2012,  efter en lång och plågsam lungcancer,var jag så nedbruten, jag var bara ett skal utav mitt forna liv. (Utan Lennarts och Anna-Lenas hjälp o stöd hade jag nog inte levt idag) Sakta kom jag tillbaka men så 2014,  slog ödet till igen  Nils-Arne, min förstfödde dog hastigt i lunginflammation och var borta. Kan inte beskrivas,  men det var som om det skedde något med mitt psyke. 

Jag blev som förstenad. 

Ska fortsätta min berättelse snart, ja kanske redan i morgon. Slut för idag. 

 

Fortsätta skriva!

11/4 2021.

Har nog sagt för mycket med att "Fortsätta skriva" 

Till er som läser och "gillar" så vill jag bara tillägga: Beundrar de människor som orkar lägga upp inlägg varje dag.  Tänk om de skulle tröttna och sluta-- Hur skulle Facebook och Instagram med flera sociala medium, se ut då? Själv har jag slarvat med uppdatering men ska försöka bättra mig. Ge inte upp, jag måste bli färdig med min bok först! Ha det så gott ni kan. Puss o kram, skriver vi nu för tiden. ❤