Scanna räkningar

Idag sättes vårt tålamod på prov. Lennart skulle logga in på banken och kunde inte logga in för appen skulle uppdateras. Då fick jag rycka in eftersom mitt intresse att lösa problem är mycket bättre än hans. Det blev en häftig diskussion eftersom han skulle uppsöka banken och jag ville lösa problemet. Sällan, vi är ovänner men nu var det nära, tills jag kom på att Jag skall klara av "uppdatering" eftersom jag har gjort det på min mobil. Med det sagt! Lennarts mobil är uppdaterad till max men vill samtidigt säga.

Snälla, mina alla , både nya o gamla vänner "som inte är det minsta" intresserade av det digitala..Det blir ju mer och mer av det sociala nätet...är väl ingen ide att sträva emot. Puss o kram, vi syns på nätet. 🤗

 

Idag har jag och min dotter haft ett långt samtal om dessa prishöjningar på tidningar. Jag ser mig nödgad att säga upp en digital lokaltidning då det blir för dyrt. Tråkigt att behöva sluta prenumerera men jag kommer att utnyttja sociala media mera.

TUR TILL RUMPESJÖNS NATURRESERVAT

Tog en tur till Högelund i Tisselskog för att uppleva gamla minnen. (mindes frukost i det gröna för så där 25 år sedan.

Blev en aning besviken, då man inte kan gå upp i utsiktstornet, men utsikten till Vänern skymtade lite.

Fortsatte till Hällristningarna (vägen sista biten mjölig) vilket förtog intrycket av platsen.

Turisterna strövade omkring och verkade intresserade av vad de såg i alla fall!

 

 

 

 

 

HÖGELUND- TISSELSKOG-HÄLLRISTNINGAR

Fina platser. Minnen från "Dans på ängen"

Bild från Björndalsberget 2009

Glömmer aldrig (för länge sedan) denna kväll vid Hällristningarna i Tisselskog. Dans på ängen, en föreställning som sågs av ett antal åskådare.

Nöjd med livet

20/4. Trodde inte man kunde bli så nöjd med livet,  när man blivit så gammal som jag. Är så glad för varje dag och vill ta tillvara varje minut. Har nu fått min andra covidspruta och mår bra! Ska nu börja träffa FOLK och idag har jag varit och handlat mat! 

 

Recept på limpa Två alternativ att välja på. Jag tycker bäst om sirapslimpa.

Ett gammalt kort som jag sparat.