Välkommen till min blogg!

Hej alla, både gamla och nya besökare! Jag heter Barbro Torstensson,  gift med Lennart. Vi är båda pensionärer, bor i en liten stuga ute på landet. Mitt stora  intresse är att fotografera både människor, djur & natur vilket framkommer överallt, mest i soc

Här bakat LCHF limpa först..Sedan när jag ändå var igång, slängde jag in smeten till GODASTE chokladkakan.

Mina kaktusar tokblommar och palettbladen börjar glöda. Glad för att dom överlevt vintern.

Grannens katt Tonic, tronar i "Farfars" säng.

Här om dagen fick jag helt plötsligt telefonsamtal från en helt okänd kvinna. Det visade sig vara en känd entreprenör, Helen Andersson och det blev ett intressant samtal, hon hade lagt märke till mina delningar på nätet och ville prata med mig. Det blev ett långt samtal där hon pratade om vad hon driver för projekt, nu senast om You Tube kanal. Det slutade med att hon erbjöd mig hennes senaste bok och den damp ned,som hon lovat, i brevlådan strax efteråt. Läser nu hennes bok, samtidigt som jag prenumererar på hennes kanal på You Tube som hon startat. Jag beundrar denna kvinna som en driftig människa och entreprenör och intresset för kycklingavel har jag ju, eftersom jag har varit "Hönsmora" en gång i tiden, Dingelviks Hönseri. Skriver om det företaget i min kommande bok. Till sist! Surfa in på You Tube och titta på video/podd där Helen presenterar och intervjuar kända personer. Titta gärna på mina video också där jag visar trion som kommer ut. Ha det bra och håll ut.

 

 

i brevlådan 

UTSIKT ÖVER LANDSBYGD O SJÖ

Älskar denna utsikt och tröttnar aldrig på motivet. Många promenader på den åsen tillsammans med Lennart. 🤗.

Rena rama sanningen

Är så innerligt trött på alla denna medias rapportering om hur "Synd det är om  alla dessa mor-och farföräldrar" för att de inte får krama barnbarnen. Jag kan inte förstå, det finns ju telefon o skype o FB o Insta o tusen sätt att få kontakt med dagens ungdomar idag! Tänk på de människor som har psykiska sjukdomar o går med cancer o inte får hjälp. Dessa tycker jag DET ÄR SYND OM! Jag blir  nästan lite ironisk , eftersom vi inte har märkt någon skillnad pga pandemin. Barnbarnen har väl fullt upp med sitt och det har vi insett sedan länge att ska vi få besök av dem får vi nog anstränga  o s s ännu mera! Konstigt nog mår vi bra ändå och strävar på bra. Kan tillägga  -jag mår bra psykiskt, tack vare att vi engagerar oss på sociala medie r, med nära o kära och goda grannar. 

Håll ut och anamma

Facebook

Twitter o Instagram m.fl. 

Dela o skriv inlägg.

Ni kan inte ana hur roligt vi har.

 

28/2 2021. Hoppas vi snart har genomlidit denna pandemi och kan börja se fram emot ljusa tider! Det börjar bli ansträngande nu. För egen del tycker jag att Lennart o JAG klarat oss bra!

Låg i brevlådan

Helt plötsligt i fjol höst 2020,  låg det i brevlådan adresserat till Lennart Torstensson och han trodde som vanligt  det var skräppost.

Hann precis snappa upp det innan det låg i soptunnan och jag  fick läsa innehållet, som var rätt intressant men som troligtvis hamnat emellan stolarna.

Jag har besvarat brevet som kom ifrån SV Dalsland och har fått svar men sedan blev det alldeles tyst. Är det någon 

som är lika intresserad som jag? Hör av er, jag lovar att svara!

FORTSÄTT SKROLLA TILL

LÅNGEDS STORIE! 

Spännande eller hur?

Sparbanken bidrar tydligen.

PS Skickade några rader o tipsade Dalsläninningen DS

Helt plötsligt låg det i brevlådan adresserat till Lennart, från Studieförbundet Vuxenskolan.

Fick en påminnelse om föreningslivet idag i min brevlåda. Vi stöttar så gott vi kan med den låga pensionen. Jag hjälper till att marknadsföra med inlägg på min sida Annonsförmedling!

Så här ser det ut på Annonsförmedling när jag marknadsfört inlägg! Tag chansen med

Idag 30/11 2020. Koppartråden försvinner och vi går in i framtidens nät enligt Telia! Ny router på skrivbordet för oss som inte har fiber. En del huvudbry,, för att installera det nya luftburna nätet blev det! Fungerar hittills JÄTTEBRA! men

21/11.Skogsväg. idag på väg för att hämta "toppmossa" första gången jag inte vågar mig uppför berget för att plocka.Men jag har ju en pigg gubbe som åtar sig att plocka!

Dessa fina berg med mossa. Är rädd om naturen så man får inte klampa omkring hur som helst!