tBarbros Blogg!

Mitt namn är Barbro Torstensson. Jag och maken Lennart bor ute på landet, i en liten stuga.  Startade bloggen 2018. Skriver om dåtid nutid och blandat samt lägger upp recept. Härefter kommer jag att ägna mig mera åt att skriva om "senior life" än tidigare

26/3 Fredagskrönika

Läser tidningar på nätet och blir inte precis glad, för innehållet. Särskilt inte, när jag läser tidningen jag prenumererar på digitalt. Mycket negativ debatt och lite positiv text och inte någon annons som väckte intresse. Annat var det på min tid, när jag jobbade på annonsavdelningen. Minns hur en stor företagare ringde och bad om att vi annonskonsulenter skulle komma o hjälpa till med ANNONSKAMPANJER. Där på ort o ställe möttes vi från olika media och fick till stora annonssidor samtidigt som vi tipsade redaktörerna om positiva händelser! 

Slår ett slag för  lite mera reklam även i den lilla tidningen. Vi som prenumererar och betalar avgift kanske vill se mera om vad NI HAR ATT ERBJUDA och kanske positiv text om vad som hänt på orten. Ha en GOD HELG!🤗

Hembygden Rölanda.

idag blev det en tur till mina hemtrakter. Förbi alla dessa namngivna ställen på slingrande väg. Tog av vid Torpfors och sedan Gräsma, Högen, Byggninga, Tornet, Ljugnhög, Ängane, Hjälperud, Dapen och Litegott. Kan inte räkna upp alla.  Blev lite vemodig när jag såg det gamla missionshuset, väckte många minnen. Se i menyn "Oskar på Litegott"  

Lucoiadagen 2020

Vaknade tidigt, kvart över 6 på morgonen! Går upp och hämtar plattan Lennart sover än så länge. Tittar ut genom fönstret, det  lyser hos grannen jag ser hur de rör sig i köket. Glad för att det är så GOD GRANNSÄMJA,  och vi umgås dagligen. Blir väl en promenad i gråvädret, tillsammas idag så här i Coronatider. Glad för att vi har hälsan och hoppas på att få uppleva en jul- som i år är tyvärr blir annorlunda. Att inte kunna fira den tillsammans med Anna-Lena och Presey känns sjukt konstigt,  men vi måste försöka härda ut. 

Tur att Facebook finns och att vi kan hålla den sociala kontakten i dessa shittider som det trots allt är. 

GLAD LUSSE PÅ ER! SKÖT OM ER OCH HÅLL AVSTÅND!