Välkommen till tBarbrosblogg!

Hej alla mina vänner och alla som jag inte känner! Skrivit har jag gjort i hela mitt liv. Minns hur jag skrev uppsats redan på skolan, när när det var "Teckningstimme" Hoppas att ni hittar hit och fortsätter följa mina berättelser och bilder.

Saknar mina söner!

💔Åh, vad jag saknar dem!

Känner mig så vemodig, idag skulle min äldste son Nils-Arne firat 70-årsdagen, men tyvärr ryktes han bort alldeles för tidigt. Jag blir så vemodig, för min andre son Lars-Ove finns inte med oss längre han heller och det skaver ordentligt, man vill ju inte acceptera att barnen lämnar jordelivet före oss, som föräldrar. Men, som jag har skrivit tidigare här på bloggen;

Livet går vidare, vad som än händer.

 Påminner om min min lilla bok, där jag har skrivit om mig själv och min familj och jag blir så glad om ni köper den. Hoppas att det nya året blir lättare att leva med och att denna pandemi klingar av, så det blir lättare att träffas och umgås med varandra. 😀

 

 

 

Lucoiadagen 2020

Vaknade tidigt, kvart över 6 på morgonen! Går upp och hämtar plattan Lennart sover än så länge. Tittar ut genom fönstret, det  lyser hos grannen jag ser hur de rör sig i köket. Glad för att det är så GOD GRANNSÄMJA,  och vi umgås dagligen. Blir väl en promenad i gråvädret, tillsammas idag så här i Coronatider. Glad för att vi har hälsan och hoppas på att få uppleva en jul- som i år är tyvärr blir annorlunda. Att inte kunna fira den tillsammans med Anna-Lena och Presey känns sjukt konstigt,  men vi måste försöka härda ut. 

Tur att Facebook finns och att vi kan hålla den sociala kontakten i dessa shittider som det trots allt är. 

GLAD LUSSE PÅ ER! SKÖT OM ER OCH HÅLL AVSTÅND! 

 

Hembygden Rölanda.

idag blev det en tur till mina hemtrakter. Förbi alla dessa namngivna ställen på slingrande väg. Tog av vid Torpfors och sedan Gräsma, Högen, Byggninga, Tornet, Ljugnhög, Ängane, Hjälperud, Dapen och Litegott. Kan inte räkna upp alla.  Blev lite vemodig när jag såg det gamla missionshuset, väckte många minnen. Se i menyn "Oskar på Litegott"