Välkommen till min blogg!

Hej både nya och gamla läsare! Mitt namn är Barbro Torstensson, gift med Lennart sedan 1994. Två pensionärer som bor i en liten stuga ute på landet och som haft fem barn tillsammans, men som mistat tre söner. Ändå, så lycklig över dem som är kvar med oss.

Gammalt garage

ÄR SÅÅ GLAD

Idag har vi rivit det gamla garaget, som stått där ända sedan vi flyttade hit! Vi har mycket hjälp nu för tiden, och jag säger bara "Goda grannar är guld värda!" allt sedan första dagen Lena och Jan Genberg kom hit så har vi haft det så bra med god hjälp och tillsyn och när pandemin bröt ut så var det en självklarhet för dem att handla åt oss.

 

 

 

Har så mycket på gång på gamla dar. Jag bloggar, driver en sida som jag betalar för och tittar på webinar och ska hjälper till som handledare.

Fredagskrönika 11/6

Hej!

Det har varit mycket att skriva om i veckan som gått och "Det händer" alltid något här.

Jag har haft fullt upp med att mejla till alla möjliga håll och vet snart inte om jag orkar hålla på utan kanske avsluta.Som som jag sa förrut så följer jag en del kändisar på sociala medier och förundrar mig över vilken beudran de får för att visa upp sig, för att inte tala om deras katter och hundar får så många gilla.

Det sista inlägget var en jättestor mage och några remsor över det viktigaste och hon var naturligtvis höggravid och jag tänkte i mitt stilla sinne. Herregud, vad tiderna har förändrats. När jag själv var i det tillståndet för snart 70 år sedan ( jag var endast 18 år)  fick jag nästan skyla magen för jag hade inte hunnit gifta mig och folk frågade gång på gång "När ska ni gifta er" och jag fick nästan skämmas och inte glädjas över mitt första barn. Så var det på den tiden och Tack och lov för att den tiden är förbi och att den religionen har ändrats.

Den hade en allt för stor makt när jag växte upp och kanske har än idag, vad vet jag. Det har en fördel att bli gammal och det är att självförtroendet växer med åldern och jag har först nu kommit över gamla fördomar och gläder mig mer och mer för var dag som går över hälsan och över att  få hänga med och se hur det går med utvecklingen i närområdet.

Hoppas verksamheter kommer igång mera, tycker att det står väldigt stilla men det är väl pandemins fel. Framtiden får utvisa om så är fallet eller om det har blivit helt andra tider nu anno 2021.

Jag har för avsikt att fortsätta blogga så hav tålamod. Det kommer mera!  

Säger som alla andra som avslutar hälsningar.

Ta hand om Er!

Tack och lov är det bättre tider nu