Fosterbarnet Barbro33

Torstensson,  boende i Steneby Dalsland. Gift med Lennart och pensionär sedan lång tid tillbaka.Startade min blogg 2018 och har även  utgivit en bok "Fosterbarnet Barbro"  och som finns på de flesta förlag och hos bokhandlare förstås! Trevlig läsning!

ETT JÄTTEBRA RECEPT

Blir lite "tjatig" men receptet på morotsrulltårtan.. något speciellt.

-bara att skrolla vidare!

Så stolt över detta möte med EU- parlamentariker Inger Schörling

Anordnade möte

-Jag och politiker Inger Schörling, på den tiden det begav sig! 😉  

 

 

Rena drömmen! Den är så god så jag vet inte vad! Recept på rulltårta. Bra att ha i frysen.

En bukett med vilda blommor. Vackert eller hur?

Den viktigaste av bonader, som jag har uppsatt i mitt hem.

Se vilka fina virkade korgar min dotter Anna-Lena tillverkar! En hobby, som hon har när hon ledig från arbetet med kunder på salongen.

Har läst boken som Dagny skrivit flera gånger. Hon kom med så många kloka ord!

Hon blev 109 år!

Jag vill bli som Dagny!

Idag 24/3 läser jag på Facebook att den äldsta bloggerskan i Sverige har avlidit.

Jag blev lite häpen, trots hennes ålder, det var inte längesedan jag läste hennes blogg och att hon skulle fylla 110 år. De flesta som bloggar visste ju vem hon var och jag för min del skapade en blogg efter att hon skrivit och jag följt hennes kloka ord, att inte vara rädd för datorn utan fortsätta skriva.

Jag räknar inte med att få så många följare och inte heller att bli så känd men jag kommer inte att glömma hennes slutord i boken- Livet enligt Dagny- 0ch som jag läst flera gånger "Hon är visst inte riktigt klok gamla människan, tänker ni kanske nu. Men det är just vad hon är det,..."

Ha så roligt uppe i din himmel Dagny. Vi fortsätter med att sträva vidare här på jorden och önskar och att vi får uppleva fred, vilket du inte fick men du fick ett långt liv i stället. 

 

 

Himmelskt god, lövbiffspanna med kantarellstuvning