Välkommen till tBarbrosblogg!

Hej alla mina vänner och alla som jag inte känner! Skrivit har jag gjort i hela mitt liv. Minns hur jag skrev uppsats redan på skolan, när när det var "Teckningstimme" Hoppas att ni hittar hit och fortsätter följa mina berättelser och bilder.

Sätter blomskott

Planterar blomskott av gamla växter!

Kom på en lysande ide'!

Varför inte spara "Ett litet skott"

Plantera i ny plastkruka? 

Sätta i en fin "gammaldags kruka" som Du säkert har, många av. 

Överlämna till värdinnan, som en liten överraskning när du är bortbjuden! 🤗

 

 

Den här bilden blev väldigt populär. Så många "gilla och kommentarer" Är lite stolt!

Landskap.

Låg i brevlådan idag 27/9, Tidningen som jag läste på 40-talet. Läste troget följetongen varje vecka.

Planterat om en grön växt, minst 10 år gammal. VILL BEVARA DEN SÅ LÄNGE JAG LEVER!

Vy över Steneby och Skuggetorp. Fotot tagit från Stenebyåsen.

24/9 FREDAGSKRÖNIKA

Märker Ni?

Jag skriver med grön färg idag! 

Det beror på att jag har skickat in alla bilder till mitt bokprojekt.

Bäst att skriva som vanligt, alltså, svart text. Det var allt en som hörde utav sig när jag skrev grönt, det var förresten den ende som hörde utav sig, tänk vad folk har svårt för att kommentera annars.Beundrar dessa kändisar som orkar hålla på VARENDA DAG med bilder och text. Själv ser jag fram emot bokutsläpp endera dan. Ni hänger väl med och läser min bok? Skriv gärna en liten kommentar så jag vet om ni följer mig? Jag har haft ett väldigt schå med att få ordning på bilderna i min kommande bok! Det är inte lätt för en gammal människa att hänga med i ett nytt system, men till slut så lyckades jag! Är så glad för att (hoppas) Snart  får med mina älskade bilder i boken. Snart är det helg.

Ha det så gott ni kan.

Puss o kram säjer alla nu för tiden. 

 

Himmelskt god, lövbiffspanna med kantarellstuvning

Varsågod. Delar med mig av urklipp. Recept på rulltårta. Bra att ha i frysen.

En bukett med vilda blommor. Vackert eller hur?

Den viktigaste av bonader, som jag har uppsatt i mitt hem.

Hej alla! Kommentera gärna sidor som ni GILLAR. DELAR och lägger upp inlägg! Vi blir så glada för ett mera aktivt liv på sociala media.

En bonad som hänger uppe, nästan alltid i mitt hem! Tänkvärda ord!

Så stolt över detta möte med EU- parlamentariker Inger Schörling

Anordnade möte

Har ändå förträngt detta möte som jag med Huldas hjälp anordnade i Bengtsfors, på den tiden. Var väl för tidigt ute med mp:s budskap på 90-talet. Men att i n g e n utav mp-gubbar mötte upp,  har jag ännu svårt att smälta och den besvikelsen satt kvar länge. 

Orsaken, att det inte kom något folk och lyssnade till Ingers föredrag om miljö, vete gudarna? Kanske för att hon var för okänd  för folk i allmänhet och för att Mp inte hade pengar att annonsera och att intresset för politik inte var så högt inom kommunen. Det är mina tankegångar när jag tänker tillbaka på den tiden.

Fick rena skräcken, för föreningslivet eftersom det visade sig  vara så himla dåligt intresse,  från de övriga och det var lika bra att ge upp.

Nästa år 2022 är det val!  Vet ju inte om jag får uppleva händelsen, men rösta måste jag, trots att det blir ytterst svårt i denna politikens röra. 

Glad om jag får vara med och utnyttja mina rättigheter och hoppas på att vi får en regering som det är bättre ordning på, än idag!