Välkommen till tBarbrosblogg!

Hej alla mina vänner och alla som jag inte känner! Skrivit har jag gjort i hela mitt liv. Minns hur jag skrev uppsats redan på skolan, när när det var "Teckningstimme" Hoppas att ni hittar hit och fortsätter följa mina berättelser och bilder.

11/1 En dålig dag!

💔Ibland känns livet mera tungt och så är det för oss alla ibland. Idag skulle vi har firat min (förstfödde) Nils-Arne, på 70-årsdagen om allt varit som man vill ha det. Nu blev det inte så, han lämnade oss 2014 och det känns lika tungt varje gång man blir påmind att de kära lämnat oss.

Tänker på året 1952 och hur livet tedde sig då, där på Litegott, den dagen. Full snöstorm när vi skulle iväg till BB i Bäckefors i en gammal skåpbil som vi lånat av pappans svåger.Hur vi sedan fick bo hemma hos min pappa det första året med den lille och hur jag fick en myndighetsperson som övervakade oss, det var så på den tiden när föräldrarna inte var gifta. Tack och lov, mycket bättre tider nu!   

Men vi kämpar på och som jag alltid sagt, måste tänka på dem som är kvar. Nu ser vi fram emot ett nytt år och jag för min del planerar för att skapa bok nummer två. Hoppas att ni inte överger mig på bloggen utan fortsätter följa mig och mina berättelser.

Nils-Arne som skolpojke. Har delat med mig denna bild i boken, som utkom strax före julen 2021. Finns också att köpa på Recito, Adlibris och Bokus förlag.